Rézfúvós - Tatabányai Erkel Ferenc AMI

Title
Tartalomhoz ugrás

Rézfúvós

Iskolánkról > Tanszakok
Rézfúvós tanszak tantárgyai: trombita, vadászkürt, harsona–tenorkürt–baritonkürt, tuba
 
A rézfúvós tanszak munkáját 3 szakképzett pedagógus irányítja. Több évvel ezelőtt, a tarjáni telephelyünk elindításával jelentősen nőtt a rézfúvós tanulóink száma. Nagy szükség van az utánpótlásra, hiszen az ifjúsági fúvószenekarunk alaphangszereit a rézfúvósok biztosítják. A tanszakon végzett oktató – nevelő munka eredményes, fanfárokkal, kamarazenei és zenekari fellépésekkel színesítik a zeneiskolai és városi rendezvényeket. A legtehetségesebb tanulóink díjazottként kerülnek ki a megyei és regionális rézfúvós fesztiválokról, versenyekről. (Veszprém, Tatabánya, Győr)
 
Rézfúvós tanáraink aktív karmesteri szerepet vállalnak a városban működő nagy hagyományokkal rendelkező zenekarok élén is. (Tatabánya Város Szimfonikus Zenekarának karmestere: Román Géza, Tatabánya Város Fesztivál Fúvószenekarának egyik karmestere: Szicsó István)
 

"Tisztelt Érintettek, Kedves Tanulók, Kedves Szülők!

Értesítjük  Önöket, hogy Intézményünk az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR)  szabályainak megfelelően adatvédelmi tisztviselővel rendelkezik.
Kérjük  Önöket, hogy amennyiben az Önök, vagy gyermekeik személyes adataival,  azok kezelésével, tárolásával, továbbításával kapcsolatosan kérdésük,  észrevételük, vagy panaszuk merülne fel, úgy azt szíveskedjenek a  tisztviselő alábbi elérhetőségeinek valamelyikén lehetőség szerint  közvetlenül felé jelezni. Az adatvédelmi tisztviselő minden megkeresésre  reagálni fog.
Intézményünk adatvédelmi tisztviselője:

              Dr. Lórodi László
    Reé Consulting Nonprofit Kft.
8000 Székesfehérvár, Várkörút 4. II/26.  
    email: dpo@reeconsulting.eu "

Vissza a tartalomhoz